Avoinna: Ma-Pe 8:00 - 16:00
Tilitoimisto ja mainostoimisto Happy Huu
Osoite Kauppakatu 10
44100 Äänekoski
Sähköposti asiakaspalvelu@huu.fi
Puhelin 045 7870 9505

Happy Huu

Happy Huu on vuonna 2017 perustettu osakeyhtiö. Yritys tarjoaa mainospalveluita ja tilitoimisto palveluita. Yrityksen perustajana toimi Mika Orbinski.

Yrityksen nimi syntyi perustajan 2,5-vuotiaan tyttären ansiosta. Hän tykkäsi kovasti pöllöistä ja omisti useita pöllö pehmoleluja, jotka tietysti sanoivat "huu". Sana Huu tuntui heti sopivan yrityksen nimeen kun asiaa alkoi pohdiskelemaan monesta näkökulmasta. Perustaja Mika Orbinski on suuri jalkapallon ystävä ja Suomen maajoukkue kantaa lempinimeä Huuhkajat. Tämä yhtälö viimeistään varmisti sen, että logossa olisi pöllö ja nimessä Huu. Sana Happy tuli sekin myös Mikan tyttären kautta, sillä häntä kuvaillaan aina iloiseksi.

Yrityksen tavoite on palvella ja luoda yrityksille kasvua. Kaikki Happy Huun palvelut luodaan asiakaslähtöisesti ja asiakkaan etua ajatellen. Asiakkaat ovat meille tärkeitä ja palvelemme jokaista asiakasta ihmisenä, emme kasvottomana asiakkaana joka vain tuo rahaa Happy Huulle. Kuuntelemme asiakkaidemme mielipiteitä ja ehdotuksia kuinka voisimme entisestään parantaa palveluitamme.

Happy Huu ja sen työntekijät päivittävät jatkuvasti omaa osaamistaan ja pysyvät kehityksen mukana. Perustaja Mika Orbinski oli vain 25-vuotias perustaessaan Happy Huun. Nuoren iän vuoksi hän ymmärsi hyvin nykyajan vaatimukset ja sähköistymisen mahdollisuudet, koska olihan tietokoneet ja muut sähköiset laitteet olleet hänelle jo arkipäivää lapsuudesta lähtien. Sähköistymisen vuoksi Happy Huu pystyy tarjoamaan palveluitaan ympäri Suomea. Asuit sitten Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Turussa, Jyväskylässä tai missä tahansa voimme silti tarjota sinulle kirjanpitoa ja mainospalveluita.

Happy Huu haluaa tarjota vain parasta asiakkailleen, sidosryhmille ja yhteistyökumppaneille. Siksi olemme aidosti kiinnostuneita heistä ja heidän tarpeistaan. Tuotamme vain parasta laatua. Projekti ei ole valmis ennen kuin asiakas on tyytyväinen. Olemme erittäin innostuneita omasta työstämme ja tämä näkyy työnlaadussa.

Happy Huu uskoo ihmisläheiseen johtamiseen, jossa kommunikoidaan ja arvostetaan työntekijöitä. Happy Huu kannustaa ideointiin ja luovuuteen antaen samalla realistiset tavoitteet ja vaativat tavoitteet myös itselleen. Tällä tavoin työntekijämme ovat tyytyväisiä ja tämä heijastuu työnlaadussa. Tarjoamme asiakkaillemme vain parasta, pyrimme auttamaan parhaamme mukaan ja haluamme luoda yrityksille kasvua.