Avoinna: Ma-Pe 8:00 - 16:00
Tilitoimisto ja mainostoimisto Happy Huu
Osoite Kauppakatu 10
44100 Äänekoski
Sähköposti asiakaspalvelu@huu.fi
Puhelin 045 7870 9505

Näin saat käyntikortit edullisesti!

Miten parantaa myyntiä?

Sinä ja minä emme ehkä ole ikinä tavanneet, mutta olet silti tilannut uutiskirjeemme tai luet tätä Happy Huun kotisivuilta. Tiedän jo tässä vaiheessa, että on 50% todennäköisyys saada sinulta yhteydenotto. Ihmettelet varmaankin miksi? Olen kirjoittanut lukuisia kirjeitä tai uutisia kotisivuille ja huomannut, että näihin vastausprosentti on ollut 50%. Se on hyvin korkea numero, mutta en usko sen johtuvan siitä, että olisin nerokas kirjoittaja. Minuun otetaan yhteyttä kun halutaan saada yritykselle näkyvyyttä ja lisätä myyntiä ja se on mitä minä teen. Miten tämä kaikki siis tapahtuu? Usein ajatellaan, että näyttävyys on kaikkein tärkeintä. Silti unohdetaan se tärkein eli sanoma. Mitä sinä oikeasti haluaisit sanoa ja viestittää? Mainosteksti ei ole leuhkumista kuten usein annetaan ymmärtää. Itse olen havainnut, että vaatimattomuus ja rehellisyys toimivat paremmin kuin mahtailu. Voisin nyttenkin antaa suuria lupauksia tai liioitella asioita. En kuitenkaan sitä tee vaan lähestyn sinua rehellisesti ja ihmisläheisesti.

Tarjous sinulle

Ehkä jaksoit lukea tähän asti tai sitten silmäilet tekstiä ja olet nyt lukemassa tätä kohtaa. Ehkä herätin kiinnostuksesi otsikolla? Oli syy mikä tahansa niin hienoa, että olet päässyt tekstissä tähän asti sillä nyt kerron sinulle tarjouksen. Tarjoan sinulle käyntikortit painatuksineen ja suunnittelutöineen 50€ / 500kpl. Voit myös tiedustella pienempää tai suurempaa erää esimerkiksi ottamalla yhteyttä kotisivuilta löytyvällä yhteydenottolomakkeella tai vierailemalla toimistossamme osoitteessa Kauppakatu 10, 44100 Äänekoski.
Puhuin sinulle aiemmin rehellisyydestä ja tarjouksen lukiessa varmasti mietit miksi tilaisin sinulta kun saan halvemmalla netistä? Varmasti voit löytää halvemmalla netistä käyntikortit ja valmiilla pohjilla. Kuitenkin jos yhtään välität yrityksesi imagosta ja brändistä et tilaa valmiita pohjia, koska voit törmätä tilanteeseen jossa jollain on identtinen käyntikortti sinun kanssasi ja se vasta olisikin noloa! Yleensä laskutukseni jo pelkästä suunnittelutyöstä on enemmän kuin nyt pyydetty hinta suunnittelusta ja painatuksesta. Itse asiassa usein pelkkä painatus kustantaa enemmän kuin nyt tekemäni tarjous.

Mihin tarvitsen käyntikortteja?

Käyntikortit ovat mahtava ja helppo tapa jättää yrityksesi yhteystiedot kumppaneille tai potentiaalisille asiakkaille. Näyttävä ja persoonallinen käyntikortti jää ihmisten mieleen. Se kulkee itselläsi näppärästi esimerkiksi lompakossa tai taskussa, samoin kuin käyntikortin saanut henkilö saattaa sitä säilyttää jommassa kummassa paikassa.

Miten toimin?

Voit ottaa yhteyttä minkä vain koet helpoimmaksi. Puhelimitse numeroon 045 7870 9505, sähköpostiin: asiakaspalvelu@huu.fi, kotisivuilta löytyvällä yhteydenottolomakkeella tästä tai vaikkapa käymällä toimistollamme Kauppakatu 10, 44100 Äänekoski.

Toimi nopeasti!

Tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja tarkoitettu nopeimmille. Ihmettelet varmaan vieläkin miten voin tehdä näin edullisen tarjouksen? Tämä on vain yksi avajaistarjouksistani, joilla haluan palkita jo olemassa olevia asiakkaitamme. Vaikka et kuitenkaan vielä olisi asikkaamme voit aivan hyvin liittyä tämän tarjouksen myötä asiakkaaksemme. Mikäli et vielä tilaa uutiskirjettämme suosittelen tilaamaan. Voit sen tilata esimerkiksi täältä tai ottamalla vaikka yhteyttä sähköpostiin asiakaspalvelu@huu.fi ja ilmoitat haluavasi uutiskirjeen ja ajankohtaisia tarjouksia.

Tyytyväisyystakuu

Seison omalla nimelläni ja kasvoillani tuotteidemme takana ja annan sinulle henkilökohtaisen takuun toimitusjohtajana ja yrittäjänä, että olet 100 % tyytyväinen - tai saat rahat takaisin ilman kysymyksiä.
Älä siis aikaile vaan ota yhteyttä! Voit myös aivan hyvin ottaa yhteyttä muitakin tilauksia koskien ja pyytää tarjousta.

Ystävällisin terveisin,
Mika Orbinski
Toimitusjohtaja