Avoinna: Ma-Pe 8:00 - 16:00
Tilitoimisto ja mainostoimisto Happy Huu
Osoite Kauppakatu 10
44100 Äänekoski
Sähköposti asiakaspalvelu@huu.fi
Puhelin 045 7870 9505

Tilitoimisto

Yrittäjälle aika on rahaa. Siksi on usein parempi valita tilitoimisto ja ulkoistaa tylsät paperityöt heille, jotta yrittäjälle itselleen jäisi enemmän aikaa itse myyntityöhön. Kuitenkin tilitoimiston valintaa ei kannata väheksyä. Tilitoimiston valinnassa kannattaa hinnan sijaan painottaa sitä kuinka hyvin tilitoimisto sinua palvelee ja kuinka tulet heidän kanssaan toimeen.

Me tarjoamme kaikki palvelumme asiakaslähtöisesti. Etsimme ja keskustelemme asiakkaan toiveista ja mietimme yhdessä mikä olisi paras ratkaisu juuri sinulle! Voit toimittaa meille kirjanpidon tositteet niin paperisina kuin sähköisinä versioina. Saat ajankohtaiset raportit yrityksen taloudellisesta tilasta. Voimme aloittaa asiakkuuden jo ennen varsinaista yrityksen perustamista ja autamme sinua mielellämme yrityksen perustamiseen tarvittavien asiakirjojen laatimisessa ja erinäisissä laskelmissa.

Tarjoamme sinulle kirjanpidon lisäksi esimerkiksi palkanlaskentaa ja laskutuspalveluita. Lisäksi autamme verosuunnittelussa. Voimme laatia puolestasi asiakirjoja ja tehdä erinäisiä kannattavuuslaskelmia.

Hoidamme myös tarvittaessa yrityksen perustamiseen liittyvät asiakirjat puolestasi ja mikä parasta teemme sen ilmaiseksi! Sinun ei tarvitse muuta kuin ottaa yhteyttä ja kertoa haluavasi ryhtyä yrittäjäksi. Autamme sinut alkuun, hoidamme tarvittavat paperiasiat ja ainut mitä sinut tulee tehdä on käydä lopussa kuittaamassa ja hyväksymässä perustamisilmoitus.

Sen lisäksi että voimme muokata palveluitamme sinun tarpeidesi mukaiseksi voimme myös luoda ja kehittää oman palvelun juuri sinua varten! Emme käytä tylsää tilitoimistoslangia vaan autamme sinua ymmärtämään mitä raportit tahtovat sanoa. Huolehdimme automaattisesti yrityksesi taloudellisesta tilanteesta ja mikäli tilanne näyttäisi heikolta ehdotamme muutoksia tilanteen parantamiseksi.

Haluamme toimia rehdisti. Tästä syystä olemme valinneet hinnoittelussa tositteisiin pohjautuvan hinnoittelun. Tämä hinnoittelumalli on selkeä ja avoin. Pystyt aina itse tarkistamaan kuinka monta tapahtumaa kuukaudessa on ollut, toisin kuin tuntipohjaisessa hinnoittelussa, jossa sinua voisi alkaa ihmetyttämään mihin ne tunnit on käytetty ja rahoitatko sinä nyt myös kahvitauot ja muut tauot. Tämä hinnoittelu on myös usein asiakkaan näkökulmasta edullinen vaihtoehto.

Äänekoski on tällä hetkellä ainoa paikkakunta, jossa toimitilamme sijaitsevat. Kuitenkin tänäpäivänä sen oman kirjanpitäjän ei ole pakko sijaita samalla paikkakunnalla, vaan asioita voidaan näppärästi hoitaa myös sähköisesti. Oli asuinpaikkasi sitten Jyväskylä, Tampere, Helsinki tai Turku voit silti tulla meille kirjanpito asiakkaaksi. Vaikka tällä hetkellä asiakaskuntamme pääosin sijaitseekin Keski-Suomessa ja tarkennettuna Äänekoskella, on meillä silti asiakkaita ympäri Suomea.

Ota yhteyttä ja kartoitetaan tarpeesi ja miten kirjanpito ja muut paperityöt olisi parasta hoitaa sinun kohdalla!