Avoinna: Ma-Pe 8:00 - 16:00
Tilitoimisto ja mainostoimisto Happy Huu
Osoite Kauppakatu 10
44100 Äänekoski
Sähköposti asiakaspalvelu@huu.fi
Puhelin 045 7870 9505

Tilitoimisto

Yrittäjälle aika on rahaa. Siksi on usein parempi valita tilitoimisto ja ulkoistaa tylsät paperityöt heille, jotta yrittäjälle itselleen jäisi enemmän aikaa itse myyntityöhön. Kuitenkin tilitoimiston valintaa ei kannata väheksyä. Tilitoimiston valinnassa kannattaa hinnan sijaan painottaa sitä kuinka hyvin tilitoimisto sinua palvelee ja kuinka tulet heidän kanssaan toimeen.

Me tarjoamme kaikki palvelumme asiakaslähtöisesti. Etsimme ja keskustelemme asiakkaan toiveista ja mietimme yhdessä mikä olisi paras ratkaisu juuri sinulle! Voit toimittaa meille kirjanpidon tositteet niin paperisina kuin sähköisinä versioina. Saat ajankohtaiset raportit yrityksen taloudellisesta tilasta. Voimme aloittaa asiakkuuden jo ennen varsinaista yrityksen perustamista ja autamme sinua mielellämme yrityksen perustamiseen tarvittavien asiakirjojen laatimisessa ja erinäisissä laskelmissa.

Tarjoamme sinulle kirjanpidon lisäksi esimerkiksi palkanlaskentaa ja laskutuspalveluita. Lisäksi autamme verosuunnittelussa. Voimme laatia puolestasi asiakirjoja ja tehdä erinäisiä kannattavuuslaskelmia.

Sen lisäksi että voimme muokata palveluitamme sinun tarpeidesi mukaiseksi voimme myös luoda ja kehittää oman palvelun juuri sinua varten! Emme käytä tylsää tilitoimistoslangia vaan autamme sinua ymmärtämään mitä raportit tahtovat sanoa. Huolehdimme automaattisesti yrityksesi taloudellisesta tilanteesta ja mikäli tilanne näyttäisi heikolta ehdotamme muutoksia tilanteen parantamiseksi.

Ota yhteyttä ja kartoitetaan tarpeesi ja miten kirjanpito ja muut paperityöt olisi parasta hoitaa sinun kohdalla!