Avoinna: Ma-Pe 8:00 - 16:00
Tilitoimisto ja mainostoimisto Happy Huu
Osoite Kauppakatu 10
44100 Äänekoski
Sähköposti asiakaspalvelu@huu.fi
Puhelin 045 7870 9505

Mainostoimisto - Webhotellit ja palvelimet

Mikäli olet tehnyt päätöksen luoda yrityksellesi kotisivut tarvitset siihen myös webhotellin eli paikan johon kotisivut julkaistaan. Autamme sinua mielellämme valitsemaan sopivan webhotellin yrityksesi tarpeisiin ja valitsemaan sopivat palvelut.

Oletko kenties ajatellut pilvipalvelua? Tarvitsetko yrityksellesi palvelimen? Autamme sinua perustamaan juuri tarpeillesi sopivan palvelimen.

Meillä ei toistaiseksi ole omia palvelinkoneita, joten vuokraamme ne ulkopuoliselta tarjoajalta. Tulevaisuudessa tavoite olisi kuitenkin myös saada omia palvelinkoneita. Näissä on kuitenkin aina useita tietoturva riskejä ja siksi haluamme testata ja varmistua palvelimen toiminnasta ja luotettavuudesta huolellisesti ennen käyttöönottoa!

Mainostoimistomme muita palveluita

Kotisivut
Ohjelmointi - Eri palveluita kotisivuille, kuten ajanvaraus, tilastojärjestelmä jne.. Voidaan liittää myös jo olemassa oleville sivuille.
Logot
Käyntikortit
Sosiaalinen media - kuten Facebook, Twitter, Youtube yms tilien luominen ja graafinen ilme. Sosiaalinen media tai arkikielessä "some" on nykyaikaa!
Lehtimainokset
Mainosbannerit - Eri verkkosivuilla näkyvät mainokset
Esitteet
Lehdet ja kuvastot
Julisteet
Valokuvaus
Graafiset ohjeistukset
Webhotellit ja palvelimet - Paikka mihin kotisivusi julkaistaan tai voit luoda oman pilvipalvelun

Ehkä kenties joku asia jäi listaamatta, mutta älä epäröi kysyä. Rakastamme uusia haasteita ja rohkeita ideoita! Oli toimeksiantosi sitten pieni tai suuri, otamme haasteen vastaan!