Avoinna: Ma-Pe 8:00 - 16:00
Tilitoimisto ja mainostoimisto Happy Huu
Osoite Kauppakatu 10
44100 Äänekoski
Sähköposti asiakaspalvelu@huu.fi
Puhelin 045 7870 9505

Mainostoimisto - Sosiaalinen media

Sosiaalinen media eli arkikielessä some on iso osa ihmisten arkipäivää. Eri palveluiden sovelluksia saadaan asennettua puhelimeen ja näin ollen ihmiset seuraavat jatkuvasti mitä ympärillä tapahtuu. Mikä parasta niin näihin on ilmaista luoda tili ja saada tätä kautta ilmaista mainosta yritykselle! Samoin kuin kotisivuihin niin sosiaalisen median näyttävyyteen ja sisältöön kannattaa panostaa! On kuitenkin tärkeää muistaa, että kun luo tilin esimerkiksi Facebookkiin olisi sitä tärkeää myös päivittää, jotta ihmiset jaksaisivat seurata sinua ja yritystäsi!

Oli tarpeesi sitten Facebook, Twitter, Instagram, Youtube tai mikä tahansa muu sosiaalisen median kanava autamme sinua sen luomisessa näyttäväksi ja opastamme käytössä. Kerromme kuinka usein sinun kannattaisi julkaista uutta sisältöä ja kuinka voit seurata sen vaikutuksia!

Mainostoimistomme muita palveluita

Kotisivut
Ohjelmointi - Eri palveluita kotisivuille, kuten ajanvaraus, tilastojärjestelmä jne.. Voidaan liittää myös jo olemassa oleville sivuille.
Logot
Käyntikortit
Sosiaalinen media - kuten Facebook, Twitter, Youtube yms tilien luominen ja graafinen ilme. Sosiaalinen media tai arkikielessä "some" on nykyaikaa!
Lehtimainokset
Mainosbannerit - Eri verkkosivuilla näkyvät mainokset
Esitteet
Lehdet ja kuvastot
Julisteet
Valokuvaus
Graafiset ohjeistukset
Webhotellit ja palvelimet - Paikka mihin kotisivusi julkaistaan tai voit luoda oman pilvipalvelun

Ehkä kenties joku asia jäi listaamatta, mutta älä epäröi kysyä. Rakastamme uusia haasteita ja rohkeita ideoita! Oli toimeksiantosi sitten pieni tai suuri, otamme haasteen vastaan!