Avoinna: Ma-Pe 8:00 - 16:00
Tilitoimisto ja mainostoimisto Happy Huu
Osoite Kauppakatu 10
44100 Äänekoski
Sähköposti asiakaspalvelu@huu.fi
Puhelin 045 7870 9505

Mainostoimisto - Ohjelmointi

Onko sinulla kenties jo olemassa olevat kotisivut, mutta haluaisit lisätä niihin palveluita? Me teemme myös pelkkää ohjelmointiakin! Sivustoille voidaan lisätä esimerkiksi vaikka ajanvarausjärjestelmä tai mikäli kyseessä on urheiluseura erinäiset tilastojärjestelmät ovat mahdollisia. Haluaisitko kenties, että kotisivuillesi voisi luoda käyttäjätunnukset eri käyttöoikeuksilla? Eivätkä nuo tietenkään ole ainoat mahdolliset ratkaisut vaan ainoastaan muutama pieni esimerkki. Meidän kauttamme onnistuvat niin pienet kuin isotkin ohjelmointi työt kotisivuille ja tulevaisuudessa myös erilaiset sovellukset puhelimeen!

Ota yhteyttä ja kerro toiveesi mitä lisäyksiä haluaisit kotisivuillesi ja me voimme auttaa sinua!

Mainostoimistomme muita palveluita

Kotisivut
Ohjelmointi - Eri palveluita kotisivuille, kuten ajanvaraus, tilastojärjestelmä jne.. Voidaan liittää myös jo olemassa oleville sivuille.
Logot
Käyntikortit
Sosiaalinen media - kuten Facebook, Twitter, Youtube yms tilien luominen ja graafinen ilme. Sosiaalinen media tai arkikielessä "some" on nykyaikaa!
Lehtimainokset
Mainosbannerit - Eri verkkosivuilla näkyvät mainokset
Esitteet
Lehdet ja kuvastot
Julisteet
Valokuvaus
Graafiset ohjeistukset
Webhotellit ja palvelimet - Paikka mihin kotisivusi julkaistaan tai voit luoda oman pilvipalvelun

Ehkä kenties joku asia jäi listaamatta, mutta älä epäröi kysyä. Rakastamme uusia haasteita ja rohkeita ideoita! Oli toimeksiantosi sitten pieni tai suuri, otamme haasteen vastaan!