Avoinna: Ma-Pe 8:00 - 16:00
Tilitoimisto ja mainostoimisto Happy Huu
Osoite Kauppakatu 10
44100 Äänekoski
Sähköposti asiakaspalvelu@huu.fi
Puhelin 045 7870 9505

Mainostoimisto - Graafiset ohjeistukset

Graafiset ohjeistukset määrittelevät yksityiskohtaisesti kaikki yrityksen käytössä olevat värit, niiden koodit sekä fontit eli kirjaintyypit. Graafisten ohjeiden avulla luodaan yhtenäinen ilme. Näiden avulla jokainen mainostoimisto pystyy toteuttamaan juuri oikeanlaisen mainoksen ja yrityksesi brändi, imago ja yhtenäisyys säilyy mainoksessa kuin mainoksessa.

Yrityksen ei tarvitse olla suuri, jotta Graafisista ohjeista olisi hyötyä. Mainostoimistot usein kysyvät sinulta onko olemassa olevia graafisia ohjeita, jotta työn toteutus kävisi vaivattomasti ja yrityksen ilme säilyisi koskemattomana.

Mainostoimistomme muita palveluita

Kotisivut
Ohjelmointi - Eri palveluita kotisivuille, kuten ajanvaraus, tilastojärjestelmä jne.. Voidaan liittää myös jo olemassa oleville sivuille.
Logot
Käyntikortit
Sosiaalinen media - kuten Facebook, Twitter, Youtube yms tilien luominen ja graafinen ilme. Sosiaalinen media tai arkikielessä "some" on nykyaikaa!
Lehtimainokset
Mainosbannerit - Eri verkkosivuilla näkyvät mainokset
Esitteet
Lehdet ja kuvastot
Julisteet
Valokuvaus
Graafiset ohjeistukset
Webhotellit ja palvelimet - Paikka mihin kotisivusi julkaistaan tai voit luoda oman pilvipalvelun

Ehkä kenties joku asia jäi listaamatta, mutta älä epäröi kysyä. Rakastamme uusia haasteita ja rohkeita ideoita! Oli toimeksiantosi sitten pieni tai suuri, otamme haasteen vastaan!