Avoinna: Ma-Pe 8:00 - 16:00
Tilitoimisto ja mainostoimisto Happy Huu
Osoite Kauppakatu 10
44100 Äänekoski
Sähköposti asiakaspalvelu@huu.fi
Puhelin 045 7870 9505

Mainostoimisto - Mainosbannerit

Mainosbanneri on vähän kuin lehtimainos, mutta sähköisessä muodossa! Näet näitä päivittäin vieraillessasi eri palveluiden sivuilla. Mainosbanneri voidaan toteuttaa joko kuvana tai animaationa.

Bannerin tarkoitus on kertoa viesti tai sanoma jo itse bannerissa, mutta mainosbannereilla tavoitellaan myös klikkauksia. Klikkaamalla mainosbanneria ohjautuu klikkaaja yrityksesi kotisivuille, joista saadaan lisätietoa yrityksestä ja sen tarjoamista palveluista.

Mainosbannereita voit hyödyntää myös omilla sivuillasi. Yritykset käyttävät omilla kotisivuilla mainostaessaan bannereita, joita klikkaamalla ohjaudutaan oikeaan osioon missä esimerkiksi tarjoustuotteet sijaitsevat.

Mainostoimistomme muita palveluita

Kotisivut
Ohjelmointi - Eri palveluita kotisivuille, kuten ajanvaraus, tilastojärjestelmä jne.. Voidaan liittää myös jo olemassa oleville sivuille.
Logot
Käyntikortit
Sosiaalinen media - kuten Facebook, Twitter, Youtube yms tilien luominen ja graafinen ilme. Sosiaalinen media tai arkikielessä "some" on nykyaikaa!
Lehtimainokset
Mainosbannerit - Eri verkkosivuilla näkyvät mainokset
Esitteet
Lehdet ja kuvastot
Julisteet
Valokuvaus
Graafiset ohjeistukset
Webhotellit ja palvelimet - Paikka mihin kotisivusi julkaistaan tai voit luoda oman pilvipalvelun

Ehkä kenties joku asia jäi listaamatta, mutta älä epäröi kysyä. Rakastamme uusia haasteita ja rohkeita ideoita! Oli toimeksiantosi sitten pieni tai suuri, otamme haasteen vastaan!