Avoinna: Ma-Pe 8:00 - 16:00
Tilitoimisto ja mainostoimisto Happy Huu
Osoite Kauppakatu 10
44100 Äänekoski
Sähköposti asiakaspalvelu@huu.fi
Puhelin 045 7870 9505

Mainostoimisto - Logo tai logon vektorointi

Logo on se ensimmäinen asia jota tulisi miettiä kun perustetaan yritys. Se on ensimmäinen askel yrityksen brändin ja imagon luomiseen. Kuten muissakin projekteissa niin myös logossa otetaan huomioon asiakkaan toiveet.

Toimitamme muutamia ehdotuksia logon suhteen, joista voidaan yhdessä valita parhaiten yritykselle sopiva vaihtoehto ja mikä miellyttää eniten silmää. Tarvittaessa logoa kehitetään uudelleen ja uudelleen kunnes se oikea vaihtoehto syntyy. Tästä ei synny asiakkaalle lisäkustannuksia!

Haluamme pitää hinnoittelumme avoimena. Näin ollen asiakas tietää heti kättelyssä paljonko työ tulee kustantamaan. Logosta luodaan aina eri käyttötarkoituksiin sopivat versiot. Mikäli asiakas haluaa niin tehdään logosta myös vektrointi eli luodaan logolle reitti, jonka tietokoneet ymmärtävät ja sitä pystyy helposti venyttämään eri käyttötarkoituksiin ilman että logo pikselöityy eli menee epäselväksi.

Mikäli sinulla on jo valmis logo, mutta tarvitsisit tästä vektoroidun version niin ei hätää, sekin onnistuu! Suoritamme myös pelkät vektrointi työtkin.

Ota yhteyttä ja lähdetään yhdessä ottamaan ensiaskeleet kohti yrityksesi brändin ja imagon luomista!

Mainostoimistomme muita palveluita

Kotisivut
Ohjelmointi - Eri palveluita kotisivuille, kuten ajanvaraus, tilastojärjestelmä jne.. Voidaan liittää myös jo olemassa oleville sivuille.
Logot
Käyntikortit
Sosiaalinen media - kuten Facebook, Twitter, Youtube yms tilien luominen ja graafinen ilme. Sosiaalinen media tai arkikielessä "some" on nykyaikaa!
Lehtimainokset
Mainosbannerit - Eri verkkosivuilla näkyvät mainokset
Esitteet
Lehdet ja kuvastot
Julisteet
Valokuvaus
Graafiset ohjeistukset
Webhotellit ja palvelimet - Paikka mihin kotisivusi julkaistaan tai voit luoda oman pilvipalvelun

Ehkä kenties joku asia jäi listaamatta, mutta älä epäröi kysyä. Rakastamme uusia haasteita ja rohkeita ideoita! Oli toimeksiantosi sitten pieni tai suuri, otamme haasteen vastaan!