Avoinna: Ma-Pe 8:00 - 16:00
Tilitoimisto ja mainostoimisto Happy Huu
Osoite Kauppakatu 10
44100 Äänekoski
Sähköposti asiakaspalvelu@huu.fi
Puhelin 045 7870 9505

Mainostoimisto - Kotisivut

Kotisivujen asemaa ei voida nykyaikana väheksyä. Googlaus on arkipäiväinen termi ja tietoa haetaan Googlesta. Pysähdy hetkeksi pohdiskelemaan omaa käyttäytymistäsi, saatat huomata itsekkin hakevasi suurimman osan tiedoista nykyään Googlen välityksellä.

Tarjoamme laadukkaita ja näyttäviä kotisivuja juuri sinun tarpeisiisi sopiviksi. Kotisivut voivat olla yksinkertaiset tai paljon sisältöä sisältävät erilaisine hienouksineen. Kotisivuille voidaan liittää lukuisia erinäisiä palveluita, kuten ajanvarausta, tilastojärjestelmiä urheilutilastointiin tai oikeastaan mitä vain ikinä mieleesi tulee. Kaikki luomamme kotisivut ovat jokaiselle mobiililaitteelle sopivat, koska tämä on nykyajan vaatimus. Lisäksi toteutamme ja suunnittellemme huolella sivullesi sopivat hakusanat, jotta näkyvyytesi Google-haussa olisi paras mahdollinen.

Olit sitten aloitteleva yrittäjä tai jo vuosia toiminut yrittäjä niin suosittelemme panostamaan laadukkaisiin kotisivuihin. Näyttävien ja laadukkaiden kotisivujen ansiosta luot kilpailuedun. Pieni panostus ja suuri hyöty. Kotisivut luodaan yhdessä asiakkaan kanssa. Kuuntelemme asiakkaan toiveita ja vaatimuksia, sekä ehdotamme rohkeasti omia näkemyksiämme ja kerromme mitä sivuille kannattaisi laittaa ja mikä lähinnä vain ärsyttää kotisivuilla vierailijaa. Tyydymme tekemiemme kotisivujen lopputulokseen vasta kun asiakaskin on niihin tyytyväinen!

Aiomme tulevaisuudessa tarjota myös valmiita sivupohjia, josta voit valita mahdollisesti mieleisen valmiin sivupohjan. Tämä on hyvä ratkaisu erityisesti aloitteleville yrittäjille kun kuluja löytyy paljon, mutta tulopuoli ei vielä täysin kunnossa ole. Tällöin saat hyvät aloitussivut edullisesti yrityksellesi, joita voidaan myöhemmin kehittää tarpeidesi mukaan.

Kaikki verkkosivut toteutetaan omilla koodeilla, jotta pystymme hyödyntämään tuoreimpia standardeja eikä tarvitse tehdä kompromisseja järjestelmän ehdoin, merkistö on hakukoneystävällinen ja sivut toimivat yleisimmillä selaimilla moitteettomasti. Lisäksi tämän vuoksi sivuston kehittäminen tulevaisuudessa on helppoa ja vaivatonta!

Kotisivujen suhteen kaikki on mahdollista. Ota yhteyttä ja keskustellaan yhdessä mitä haluaisit yrityksesi kotisivuilta! Kerromme samalla omat näkemyksemme mihin sinun yrityksesi tapauksessa tulisi panostaa, jotta lopputulos soveltuisi parhaalla mahdollisella tavalla yrityksesi ja kohderyhmäsi tarpeisiin.

Mainostoimistomme muita palveluita

Kotisivut
Ohjelmointi - Eri palveluita kotisivuille, kuten ajanvaraus, tilastojärjestelmä jne.. Voidaan liittää myös jo olemassa oleville sivuille.
Logot
Käyntikortit
Sosiaalinen media - kuten Facebook, Twitter, Youtube yms tilien luominen ja graafinen ilme. Sosiaalinen media tai arkikielessä "some" on nykyaikaa!
Lehtimainokset
Mainosbannerit - Eri verkkosivuilla näkyvät mainokset
Esitteet
Lehdet ja kuvastot
Julisteet
Valokuvaus
Graafiset ohjeistukset
Webhotellit ja palvelimet - Paikka mihin kotisivusi julkaistaan tai voit luoda oman pilvipalvelun

Ehkä kenties joku asia jäi listaamatta, mutta älä epäröi kysyä. Rakastamme uusia haasteita ja rohkeita ideoita! Oli toimeksiantosi sitten pieni tai suuri, otamme haasteen vastaan!