Avoinna: Ma-Pe 8:00 - 16:00
Tilitoimisto ja mainostoimisto Happy Huu
Osoite Kauppakatu 10
44100 Äänekoski
Sähköposti asiakaspalvelu@huu.fi
Puhelin 045 7870 9505

Mainostoimisto - Kotisivut

Kotisivujen asemaa ei voida nykyaikana väheksyä. Googlaus on arkipäiväinen termi ja tietoa haetaan Googlesta. Pysähdy hetkeksi pohdiskelemaan omaa käyttäytymistäsi, saatat huomata itsekkin hakevasi suurimman osan tiedoista nykyään Googlen välityksellä. Olemme saaneet runsaasti positiviista palautetta kuinka kotisivut ovat nostaneet yrityksen myynnin täysin uudelle tasolle ja myyntihän on tunnetusti tärkein elementti yritystoiminnassa. Joten miksipä et ottaisi yhteyttä ja nostetaan yhdessä sinunkin myyntisi täysin uusiin lukemiin!

Tarjoamme laadukkaita ja näyttäviä kotisivuja juuri sinun tarpeisiisi sopiviksi. Kotisivut voivat olla yksinkertaiset tai paljon sisältöä sisältävät erilaisine hienouksineen. Kotisivuille voidaan liittää lukuisia erinäisiä palveluita, kuten ajanvarausta, kuvapankkeja, tilastojärjestelmiä urheilutilastointiin tai oikeastaan mitä vain ikinä mieleesi tulee. Meillä onkin valmiina todella laaja koodikirjasto, jota voidaan hyödyntää myös sinun kotisivuillasi. Tämä puolestaan takaa sen, että saat kotisivut edullisesti. Kuitenkin jokainen ratkaisumme ja sivumme on täysin uniikki ja luotu vain sinua varten. Kaikki luomamme kotisivut ovat jokaiselle mobiililaitteelle sopivat, koska tämä on nykyajan vaatimus. Lisäksi toteutamme ja suunnittellemme huolella sivullesi sopivat hakusanat, jotta näkyvyytesi Google-haussa olisi paras mahdollinen.

Olit sitten aloitteleva yrittäjä tai jo vuosia toiminut yrittäjä niin suosittelemme panostamaan laadukkaisiin kotisivuihin. Näyttävien ja laadukkaiden kotisivujen ansiosta luot kilpailuedun. Pieni panostus ja suuri hyöty. Kotisivut luodaan yhdessä asiakkaan kanssa. Kuuntelemme asiakkaan toiveita ja vaatimuksia, sekä ehdotamme rohkeasti omia näkemyksiämme ja kerromme mitä sivuille kannattaisi laittaa ja mikä lähinnä vain ärsyttää kotisivuilla vierailijaa. Tyydymme tekemiemme kotisivujen lopputulokseen vasta kun asiakaskin on niihin tyytyväinen!

Mietit varmasti mitä eroa on mainostoimiston ammattilaisten toteuttamilla sivuilla ja sitten sivuilla joita tietyt palveluntarjoajat vuokraavat kuukausivuokralla edullisesti. Tämä on yleinen kysymys, joten kerromme sinulle nyt hiukan tarkemmin. Näissä valmispohja ratkaisuissa maksat todennäköisesti huomattavasti enemmän kun ajatellaan asiaa pitkässä juoksussa. Et ehkä joudu kerralla maksamaan suurta laskua, mutta kun vuodet kuluvat on laskujen loppusumma huomattavasti suurempi kuin mainostoimiston kerralla kuntoon laittamat sivut. Mainostoimiston kautta saat täysin uniikit sivut, et siis joudu jännittämään että kilpailijasi loisi identtiset sivut sinun kanssasi. Lisäksi kaikki luomamme kotisivut hakukoneoptimoidaan, jotta ne löytyisivät mahdollisimman hyvin Googlesta. Valmiissapohjissa on rajalliset mahdollisuudet parantaa näkyvyyttä Googlessa ja voit tämän havaita myös itse. Parhaimmilla sijoituksilla on ammattilaisten luomat kotisivut ja tämä on se asia mihin sinunkin tulisi panostaa. Kaikki verkkosivut toteutetaan omilla koodeilla, jotta pystymme hyödyntämään tuoreimpia standardeja eikä tarvitse tehdä kompromisseja järjestelmän ehdoin, merkistö on hakukoneystävällinen ja sivut toimivat yleisimmillä selaimilla moitteettomasti. Lisäksi tämän vuoksi sivuston kehittäminen tulevaisuudessa on helppoa ja vaivatonta! Voimme esimerkiksi tänään luoda sivustolle pohjan, joka voidaan ottaa heti käyttöön. Vuosien päästä haluaisit lisäyksiä sivuille, koska yritystoimintasi on kasvanut ja sen myötä vaatimukset ovat eri tasolla. Et kuitenkaan haluaisi luopua nykyisestä kotisivujen ulkoasusta. Koska luomme itse sivut on niiden päivittäminen ja muokkaaminen helpompaa ja voimme milloin tahansa liittää kotisivuille minkälaisia ominaisuuksia tahansa ilman, että joudut uusimaan myös kotisivujen ulkoasua!

Asiakkaiden suusta kuultua:
Otin yhteyttä Happy Huu nimiseen yritykseen. Pian sainkin miellyttävän tarjouksen ja tiedot kenen kanssa asioita lähdetään hoitamaan.
Aikaisemmin yritykselläni oli pika-pikaa kasaan kyhätyt nettisivut asenteella "pakko olla nettisivut". Mika otti projektin vastaan ja päivittämään sivuja, ja hän alkoi kysellä, mitä toivon. En oikeastaan tiennyt, mitä nettisivuiltani halusin, enkä ollut kovin kiinnostunut asiasta. Mikan alkaessa esittää tarkentavia kysymyksiä ulkonäöstä, tietosisällöstä ja värimaailmasta innostuin itsekin aiheesta. tultiin siihen tulokseen, että sivut on paras uusia aivan kokonaan. Kun sain ensimmäisen version nähtäväkseni, olin aivan ihastunut! Pienen hiomisen jälkeen lopputulos on kaikkien nähtävillä. Olen erittäin tyytyväinen nettisivuihini. Erityiskiitos sille, miten henkilökohtaisesti Mika paneutui työhön. Voin varauksetta suositella Mikaa nettisivujen tekijäksi!

- Sinikka Halminen, Ikkunan puolella


Kotisivujen suhteen kaikki on mahdollista. Mikäli olet tyytyväinen nykyiseen myyntisi ei sinun välttämättä tarvitse huolehtia kotisivuistasi. Kuitenkin mikäli myynti tökkii tai haluat muuten vain kasvattaa yritystoimintaasi niin ota yhteyttä ja keskustellaan yhdessä mitä haluaisit yrityksesi kotisivuilta! Kerromme samalla omat näkemyksemme mihin sinun yrityksesi tapauksessa tulisi panostaa, jotta lopputulos soveltuisi parhaalla mahdollisella tavalla yrityksesi ja kohderyhmäsi tarpeisiin.

Mainostoimistomme muita palveluita

Kotisivut
Ohjelmointi - Eri palveluita kotisivuille, kuten ajanvaraus, tilastojärjestelmä jne.. Voidaan liittää myös jo olemassa oleville sivuille.
Logot
Käyntikortit
Sosiaalinen media - kuten Facebook, Twitter, Youtube yms tilien luominen ja graafinen ilme. Sosiaalinen media tai arkikielessä "some" on nykyaikaa!
Lehtimainokset
Mainosbannerit - Eri verkkosivuilla näkyvät mainokset
Esitteet
Lehdet ja kuvastot
Julisteet
Valokuvaus
Graafiset ohjeistukset
Webhotellit ja palvelimet - Paikka mihin kotisivusi julkaistaan tai voit luoda oman pilvipalvelun

Ehkä kenties joku asia jäi listaamatta, mutta älä epäröi kysyä. Rakastamme uusia haasteita ja rohkeita ideoita! Oli toimeksiantosi sitten pieni tai suuri, otamme haasteen vastaan!