Avoinna: Ma-Pe 8:00 - 16:00
Tilitoimisto ja mainostoimisto Happy Huu
Osoite Kauppakatu 10
44100 Äänekoski
Sähköposti asiakaspalvelu@huu.fi
Puhelin 045 7870 9505

Mainostoimisto - Käyntikortit

Käyntikortti on edelleen mahtava tapa jättää pieni muistomerkki yrityksestäsi. Yleisin tarkoitus on toki saada yhteystiedot talteen toiselle henkilölle, mutta samalla se toimii myös mainoksena. Siksi kannattaakin panostaa käyntikortin näyttävyyteen. Eri painopalvelut tarjoavat monesti valmiita pohjia käyntikortteihin, mutta näissä on usein selkeitä puutteita ja on vaikeaa löytää juuri omiin käyttötarkoituksiin sopivaa, koska näitä ei voi muokata. Lisäksi on hyvin mahdollista, että toisella yrityksellä sattuisi olemaan täysin identtinen käyntikortti.

Ota siis yhteyttä ja luodaan sinulle täysin yksilöllinen ja näyttävä käyntikortti!

Tulevaisuudessa mekin tulemme lisäämään valmiita pohjia, joista asiakas voi valita mieleisensä. Painopalveluiden tarjontaan tämä eroaa siinä, että niitä on mahdollista hiukan muokata vielä kuvaamaan paremmin asiakkaan yritystä

Mainostoimistomme muita palveluita

Kotisivut
Ohjelmointi - Eri palveluita kotisivuille, kuten ajanvaraus, tilastojärjestelmä jne.. Voidaan liittää myös jo olemassa oleville sivuille.
Logot
Käyntikortit
Sosiaalinen media - kuten Facebook, Twitter, Youtube yms tilien luominen ja graafinen ilme. Sosiaalinen media tai arkikielessä "some" on nykyaikaa!
Lehtimainokset
Mainosbannerit - Eri verkkosivuilla näkyvät mainokset
Esitteet
Lehdet ja kuvastot
Julisteet
Valokuvaus
Graafiset ohjeistukset
Webhotellit ja palvelimet - Paikka mihin kotisivusi julkaistaan tai voit luoda oman pilvipalvelun

Ehkä kenties joku asia jäi listaamatta, mutta älä epäröi kysyä. Rakastamme uusia haasteita ja rohkeita ideoita! Oli toimeksiantosi sitten pieni tai suuri, otamme haasteen vastaan!