Avoinna: Ma-Pe 8:00 - 16:00
Tilitoimisto ja mainostoimisto Happy Huu
Osoite Kauppakatu 10
44100 Äänekoski
Sähköposti asiakaspalvelu@huu.fi
Puhelin 045 7870 9505

Mainostoimisto

Happy Huu haluaa olla nuorekas mainostoimisto. Kehitämme jatkuvasti itseämme ja pysymme nykyajan vaatimuksissa. Emme pelkää tehdä asiakkaillemme rohkeitakin ehdotuksia, vaikka lopullinen työ suunnitellaankin asiakkaan kanssa yhdessä. Autamme yrityksiä liiketoiminnan eri haasteissa ja luomaan kilpailuetua brändin, mainonnan ja markkinoinnin avulla. Näkyvyys on avainasemassa yrityksesi menestykseen. Siksi luomme rohkeita ideoita, joilla saavutat näkyvyyttä ja sitä kautta yrityksesi lähtee kasvuun.

Vaikka täydellisyyttä ei ole olemassakaan, pyrimme silti jokapäiväisissä tekemisissämme täydellisyyteen. Tämä asettaa meille haasteen ja tavoitteen, jonka ansiosta pystymme tarjoamaan laadukkaat ja näyttävät mainostyöt. Emme pelkää haasteita, päinvastoin rakastamme niitä. Jokainen yksittäinen projekti on aina haaste. Koska rakastamme haasteita, emme tarjoa palveluita vain listatuista asioista vaan haluamme asiakkaidemme luovan meille uusia haasteita ja palvelemaan sinua juuri tarpeidesi mukaisesti!

Mobiiliresponsiiviset sivut, hakukoneoptimointi, logon vektorointi... Oletko turhautunut kun alalla kuin alalla käytetään liikaa kyseisen alan slangisanastoa? Me teemme työmme asiakaslähtöisesti ja puhumme asiakkaan kieltä. Emme puhu mobiiliresponsiivisuudesta vaan kotisivujen sopimisesta jokaiselle laitteelle, emme puhu hakukoneoptimoinnista vaan siitä kuinka sivut luodaan siten, että Google arvostaa niitä ja ne kohoavat hakutuloksissa parhaille paikoille. Ota siis yhteyttä ja kartoitetaan yhdessä miten yrityksesi kasvua voitaisiin parantaa!

Palveluidemme hinnoittelu on avoin ja rehellinen. Sinulle ei siis tule yllättäviä ja ikäviä piilokuluja, vaan tiedät jo etukäteen kuinka kauan projektissa menee aikaa ja kuinka vähän sinulle lopulta muodostuukaan laskutettavaa.

Mainostoimisto palveluitamme

Kotisivut
Ohjelmointi - Eri palveluita kotisivuille, kuten ajanvaraus, tilastojärjestelmä jne.. Voidaan liittää myös jo olemassa oleville sivuille.
Logot
Käyntikortit
Sosiaalinen media - kuten Facebook, Twitter, Youtube yms tilien luominen ja graafinen ilme. Sosiaalinen media tai arkikielessä "some" on nykyaikaa!
Lehtimainokset
Mainosbannerit - Eri verkkosivuilla näkyvät mainokset
Esitteet
Lehdet ja kuvastot
Julisteet
Valokuvaus
Graafiset ohjeistukset
Webhotellit ja palvelimet - Paikka mihin kotisivusi julkaistaan tai voit luoda oman pilvipalvelun

Ehkä kenties joku asia jäi listaamatta, mutta älä epäröi kysyä. Rakastamme uusia haasteita ja rohkeita ideoita! Oli toimeksiantosi sitten pieni tai suuri, otamme haasteen vastaan!